• 24 maart 2019

Prijsvraag

Côte & Provence voorjaar 2019

In elke editie van Côte & Provence maakt u kans op een bijzondere prijs. Vul hieronder de juiste antwoorden in en vermeldt uw naam- en adresgegevens

Onder de goede inzendingen verloten een verblijf van 2 nachten inclusief ontbijt (eventueel uit te breiden met 15% korting op de meerdere nachten) in een van de heerlijke gastenkamers van Bastide La Folle du Logis **** Chambres d’hôtes/B&B in Lorgues in de Var – in juni of september 2019. Data in overleg en op basis van beschikbaarheid.

Deelnemers aan deze prijsvraag krijgen bovendien een kortingscode voor 10% reductie op een boeking bij Bastide La Folle du Logis  (www.bastidelafolledulogis.com) in de maanden juni en september.

De winnaars krijgt persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Een kortingscode ontvangt u direct per mail na inzending van de antwoorden.

Vul de antwoorden op de prijsvraag hieronder in, en klik op verzenden.

Welke van de broers Benoot is balletdanser?

Waar bevond zich de Barrage du Malpasset?

Wat kun je volgens topkok Alain Caron 's winters niet klaarmaken?

Hoe wordt de stad Nyons ook wel genoemd?

Waar schijnt gemiddeld 300 dagen per jaar de zon?

Vul hier uw contactgegevens in:

Alle velden zijn verplicht.
 
Uw naam:

Straat en huisnummer:

Postcode:

Plaats:

Land:

Telefoon:

E-mail adres:

[recaptcha]

De ingevulde gegevens worden tevens beschikbaar gesteld aan Bastide La Folle du Logis voor eventuele aanbiedingen die zij u zouden willen doen. U kunt zich op elk moment daarvoor weer afmelden.