Prijsvraag

Côte & Provence zomer 2019

In elke editie van Côte & Provence maakt u kans op een bijzondere prijs. Vul hieronder de juiste antwoorden in en vermeldt uw naam- en adresgegevens

Onder de goede inzendingen verloten een verblijf van 2 nachten inclusief ontbijt (eventueel uit te breiden met 15% korting op de meerdere nachten) in een van de heerlijke gastenkamers van B&B La Parare op een half uurtje van Nice  – in oktober/november 2019 of het voorjaar 2020. Data in overleg en op basis van beschikbaarheid.

Deelnemers aan deze prijsvraag krijgen bovendien een kortingscode voor 10% reductie op een boeking bij B&B La Parare  (www.laparare.com) voor 23 juni of tussen 1 oktober en 11 november 2019.

De winnaars krijgt persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Een kortingscode ontvangt u direct per mail na inzending van de antwoorden.

Vul de antwoorden op de prijsvraag hieronder in, en klik op verzenden.

Welk plaatsje wordt ook wel 'Le Petit Saint-Tropez du Haut Var' genoemd?

Wat is de mooiste calanque van Cassis?

Wie plantten de eerste wijnstokken in de Provence?

Wie heeft er getafeld met Prins Albert van Monaco?

Hoe heet Vieux Nice in het plaatselijk dialect?

Vul hier uw contactgegevens in:

Alle velden zijn verplicht.
 
Uw naam:

Straat en huisnummer:

Postcode:

Plaats:

Land:

Telefoon:

E-mail adres:

[recaptcha]

De ingevulde gegevens worden tevens beschikbaar gesteld aan B&B La Parare voor eventuele aanbiedingen die zij u zouden willen doen. U kunt zich op elk moment daarvoor weer afmelden.