• 13 november 2018

Prijsvraag

Côte & Provence nazomer 2018

 

In elke editie van Côte & Provence maakt u kans op een bijzondere prijs. Vul hieronder de juiste antwoorden in en vermeldt uw naam- en adresgegevens.

Onder de goede inzendingen verloten we een verblijf van 2 nachten incl ontbijt (eventueel uit te breiden met 15% korting over meerdere nachten) in één van de luxe, rustige gastenkamers van Villa Cédria**** Chambres d’Hôtes / B&B in La-Colle-sur-Loup (vlak bij Saint-Paul-de-Vence en het vliegveld van Nice) in oktober 2018 of het voorjaar 2019. Data in overleg en op basis van beschikbaarheid.

Deelnemers aan deze prijsvraag krijgen bovendien een kortingscode voor 10% reductie op een boeking bij Villa Cédria in de maanden januari t/m april 2019.

De winnaars krijgt persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Een kortingscode ontvangt u direct per mail na inzending van de antwoorden.

 

Vul de antwoorden op de prijsvraag hieronder in, en klik op verzenden.

Waar at Viola Holt haar allereerste spaghetti?

Op welk eiland werd Georges Simenon verliefd?

Wie debatteren er in de Provence het meest over eten?

Wie is de Nederlandse wethouder van cultuur in Bargemon?

Hoe heet de koningskoets van de Côte d'Azur?

Vul hier uw contactgegevens in:

Alle velden zijn verplicht.
 
Uw naam:

Straat en huisnummer:

Postcode:

Plaats:

Land:

Telefoon:

E-mail adres:

 

De ingevulde gegevens worden tevens beschikbaar gesteld aan Villa Cédria voor eventuele aanbiedingen die zij u zouden willen doen. U kunt zich op elk moment daarvoor weer afmelden.