Premium abonnement Côte & Provence

Côte & Provence kun je nu ook proeven!

Lezers van Côte & Provence zijn levensgenieters, en liefhebbers van het Zuid-Franse leven hebben al een jaarabonnement op Côte & Provence. Maar voor de échte fans komt er nu een Premium Abonnement. Alles van een ‘normaal’ jaarabonnement (magazine, nieuwsbrief, Club Côte & Provence, korting op Maison en France en En Route) maar in november en mei aangevuld met een heerlijke Surprisebox Délices de Côte & Provence, gratis thuis bezorgd.

Délices de Côte & Provence! 

Twee keer per jaar samengesteld voor de echte fans van het Zuid-Franse leven. Met authentieke producten uit de Provence:

  • altijd 3 mooie wijnen uit Zuid-Frankrijk,
  • minimaal 3 gekoesterde delicatessen uit de Provence,
  • een boek over uw favoriete regio en
  • natuurlijk de actuele editie van Côte & Provence.

Het zullen veelal producten zijn waar u al over gelezen heeft in het magazine of online. Maar wat is er leuker om al dat lekkers ook te kunnen proeven? Dat kan!

Met een Premium Abonnement ‘Délices de Côte & Provence’, voor slechts € 129 (incl. verzendkosten, voor België  en Frankrijk  € 10 extra)

De eerste twee surpriseboxen voor Premium Abonnees zijn inmiddels verstuurd in november 2018 en onlangs in mei. Met in deze ‘zomerbox’ o.a.

  • X de Mirabeau– Deze toprosé wordt gemaakt van 70% grenache en 30% syrah. Resultaat: een lichte zalmroze kleur: elegant met rode kersen, frambozen en abrikoos. Uit de Côteaux d’Aix en Provence, vandaar ‘X de Mirabeau’ (Prijs: € 9,99 o.a. bij Gall & Gall, zie artikel zomereditie 2019)
  • Cuvée Jules de Marotte – Deze rosé van de Mourvèdre-druif aangevuld met Grenache druiven. Aroma’s van aardbei en framboos maar ook iets vanille en anijs. Van het Nederlandse Domaine de Marotte aan de voet van de Mont Ventoux, een bezoek waard deze zomer! (Prijs: € 8,95, beschikbaar bij diverse shops op internet, zie artikel zomereditie 2018)
  • Fleur de l’Amaurigue – Het Nederlandse Domaine de l’Amaurigue ligt in Le Luc in de Var. Hier wordt deze Fleur, een assemblage van 80% Grenache en 20% Cinsault. Een mooie bleekroze kleur, rijke aroma’s van grapefruit, aarbei en klein kruidje, een topper(Prijs: € 12,95, te koop in diverse internetshops, zie artikel zomereditie 2018)
  • Siroop van Pamplemousse met Goyave (+ glas)– Een heerlijk frisse combinatie van twee uitverkoren vruchten in één siroop! Deze (en alle andere siropen van Eyguebelle) zijn nu verkrijgbaar bij de Nederlandse (top)slijter. Vraag ernaar!
  • Melonade (sample + glas). Een zuidelijk aperitiefdrankje, gemaakt op basis van de sappige meloenen van Cavaillon (Vaucluse). (Prijs: € 14,95).
  • Lezen in Frankrijk – Een literaire Tour de France waarin Franse schrijvers de lezer meenemen naar een voor hen bijzondere plek in Frankrijk. Margot Dijkgraaf geeft daarbij uitleg op een verhalende manier. (Prijs: € 25,99)

 

Natuurlijk kunt u ook een Premium Abonnement cadeau doen!

Neem een abonnement Doe een abonnement cadeau
N.B. Heeft u al een abonnement op Côte & Provence? Geeft u dat dan even aan svp, dan wordt uw abonnement omgezet en naar rato verrekend met uw eerste factuur voor het Premium abonnement.

 

Geen reactiemogelijkheid.