Geef een abonnement

en ontvang zelf het cadeau


Geef een abonnement

Geef hier vandaag nog een jaarabonnement cadeau op Côte & Provence eventueel in combinatie met
En Route en/of Maison en France.

Vult u alstublieft alle velden volledig in.

HeerMevrouw

Gegevens ontvanger van het abonnement

HeerMevrouw

Abonnement

Welkomstcadeau bij abonnement

Betaling

Ik ontvang een digitale factuur en geef toestemming voor automatische incasso
Ik betaal o.b.v. een (jaarlijkse) digitale factuur (+ € 1,50)Ik betaal o.b.v. een (jaarlijkse) factuur per post (+ € 2,50)

Nieuw: Côte & Provence Premium!

Niet alleen over de Provence lezen maar ook de Provence proeven? Geef dan een Premium abonnement en ontvang naast 4x het magazine ook 2x de Délices de Provence. Minimaal drie wijnen aangevuld met andere lekkernijen uit de streek of boeken over de streek.

Veelal producten waar u eerder over las in Côte & Provence. In de laatste editie zaten o.a. een fles Mirabeau, Fleur de l’Amauirigue en Domaine de Marotte,  drie top-rosés uit de Provence, aangevuld met een siroop van Eybuebelle, een Melonade en een literaire Tour de France

De échte liefhebber gunt zichzelf een Premium abonnement! 

Cadeau bij abonnement

Slow travellers Peter Jacobs en Erwin De Decker herontdekkende legendarische Nationale 7, die van Parijs naar Menton voert. Ze laten de drukke, saaie en dure snelweg naar de zon links liggen en rijden door de mooiste streken van Frankrijk, tussen de rijen platanen. De auteurs hebben onderweg aandacht voor lekker eten en drinken, kunst en natuur, wandelingen en ontspanning voor het hele gezin.

  • Deze route naar de Côte d’Azur is ingedeeld in twaalf etappes, met kaartjes en roadbooks
  • De auteurs vertellen onderweg talloze anekdotes. Ze geven informatie over bezienswaardigheden en activiteiten, en bevelen eet- en logeeradressen aan.
  • Nu ook met tips voor campings. De reis is belangrijker dan de bestemming.

Winkelwaarde: € 24,99

Uitgever: www.lannoo.com