De nieuwe Délices de Côte & Provence!

Promotie


shadow

Deze week ontvangen alle premium abonnees van Côte & Provence weer een heerlijke doos met een paar topwijnen en andere producten van Provençaalse bodem, Nou ja, bodem, de koffie van Lorgues Coffee Roasters komt van nog verder natuurlijk. Maar de wijnen bijvoorbeeld zijn onvervalste iconen uit Zuid-Frankrijk: een stevige kwaliteitsrosé van het Chateau Peyrassol, een Mirabeau Classic Rosé van het Britse wijnhuis uit Cotignac en een mooie witte Val Joanis waar we het in de voorjaarseditie al over hadden.

Aangevuld met wat La Tuf biertjes uit Cotignac, zo’n beetje de buren van Mirabeau (ga daar zeker even langs deze zomer) en de recente gids over Corsica, dat schitterende eiland op een paar uurtjes varen van de Côte d’Azur. En natuurlijk maken we het Provençaalse feestje compleet met ook de nieuwe Côte & Provence en de zomereditie van Maison en France, ook grotendeels gewijd aan onze prachtige regio.

Ook Premium-abonnee worden, of je abonnement ‘upgraden’? Doe het vandaag nog (abonneren) en ontvang over een half jaar de volgende doos met smulwaar uit Zuid-Frankrijk. 

Reacties

  1. Ingrid    

    Hoe word ik premium abonnee?
    Ik ben abonnee!
    Met vriendelijke groet Ingrid .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *