Daar is dan, de nieuwe Côte & Provence!


shadow

Vandaag of morgen in uw brievenbus en in de winkels: de nazomer-editie van Côte & Provence.
Met vele pagina’s ‘slow tourism’, want in deze periode van het jaar is het ideaal weer voor mooie wandel- en fietstochten. Veertien geselecteerde routes plus een bijzondere wandelreportage over De Pointe de l’Aiguille bij Cannes. En er kan natuurlijk nog veel meer. Wat te denken van klimmen in Orpierre (Hautes-Alpes) of een onderwater-‘promenade’ in La Grande Bleue?
Als u dezer dagen in de buurt bent, zult u zien dat er in de wijngaarden geploeterd wordt, de druivenpluk! Door ‘uitzendkrachten’ maar vooral door de mensen die het hele jaar door keihard werken in hun vignobles.
U ontmoet de schrijver Jan Siebelink die over de Drôme verhaalt en de schilder Ramon Otting, een ‘polderjongen’ die wortel schoot in de Provence. U leest over Forcalquier in de Alpes-de-Haute-Provence waar je echt alles vindt dat de Provence zo uniek maakt.
De Vlaamse sterrenchef Lieven van Aken geeft drie van zijn bijzondere recepten prijs en u krijgt de beste adressen voor fruits de mer uit ‘de moestuin van de zee’.
Dit is nog lang niet alles. Maar dat ziet u vanzelf wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *