Seminar ‘Ondernemen in Zuid-Frankrijk’

Steeds meer landgenoten gaan niet naar Zuid-Frankrijk om daar van hun pensioen te genieten maar om er te gaan ondernemen. De wereld is je kantoor tegenwoordig, en waarom dan niet gaan werken aan de Côte d’Azur?

Voor alle Nederlandse ondernemers en professionals die reeds actief zijn in Frankrijk, maar vooral ook voor diegenen die plannen hebben om een professionele activiteit op te gaan zetten in Frankrijk, organiseert DNC/JOP een seminar ‘ONDERNEMEN IN ZUID-FRANKRIJK’. Op donderdag 26 maart in Saint-Paul-de-Vence, vlakbij Nice.

Uiteenlopende en interessante gastsprekers zullen verschillende aspecten belichten waarmee ondernemers en professionals in Frankrijk te maken hebben:

  • starten van een bedrijf
  • bedrijfsovername
  • aannemen van personeel
  • omgaan met de Franse belastingdienst
  • bedrijfsfinanciering

Het seminar geeft een zeer compleet en interessant beeld van wat er in Frankrijk mogelijk is voor Nederlandse ondernemers en professionals. Hierbij worden ook vele praktische tips en informatie gegeven.

Interesse? Ga voor uitgebreide informatie en aanmelding naar de website van DNC/JOP

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

De kerstster van Séguret

Wij blijven dit jaar lekker thuis in Séguret voor de feestdagen. Omdat Sinterklaas La Douce links laat liggen, kunnen wij al eind november helemaal losgaan met de kerstversieringen. Boven Séguret

Verder lezen
Ontdek

Onze partners