Romantische avond

Een romantische avond in de Plus Beaux Villages

Elk jaar, op de eerste zaterdagavond van de zomer, organiseren de Mooiste Dorpen van Frankrijk een romantische avond. Dan komen ze nog meer tot leven met lichtjes, muziek en romantische evenementen. Ook a.s. zaterdag 25 juni belooft de Nuit Romantique weer een mooie avond te worden in diverse Provençaalse pareltjes.

Alleen al in de Provence (PACA) zijn er 18 dorpjes die het felbegeerde label mogen voeren waaronder Tourtour (Var), Gassin (Var), Séguret (Var), Gourdon (Alpes-Maritimes), La Grave (Hautes-Alpes) ….

Kijk eens op de website van de Plus Beaux Villages de France.Cadeau bij een jaarabonnement op Côte & Provence

Toeval of niet, uitgerekend nu hebben we het boek met de De Allermooiste dorpen van Frankrijk in de aanbieding als cadeau bij een jaarabonnement op Côte & Provence. Een prachtige gids met alle Provençaalse dorpen maar ook die andere 146 dorpen die het waard zijn om eens te bezoeken. Een dikke pil van 280 pagina’s voor de komende jaren in Frankrijk!

Neem vandaag nog een jaarabonnement of geef een abonnement cadeau, en ontvang het boek voor slechts € 4,50 (verzendkosten).

Deel deze post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on twitter
Ontdek

Verder lezen

Nederlands bier uit de Provence

In het hart van de Provence, niet ver van de Mont Ventoux, even ten zuidoosten van Carpentras, ligt het voormalige vestingstadje Pernes-les-Fontaines met zijn 40 fonteinen. Zoveel fonteinen in een

Verder lezen
Ontdek

Onze partners