Neem nu een jaarabonnement op Côte & Provence
en ontvang 'Heimwee naar Zuid-Frankrijk'

Vier keer per jaar Côte & Provence op de mat. Vier keer per jaar een vertrouwde gids voor Zuid-Frankrijk.Voor € 27 ontvang je een jaar lang Côte & Provence en een mooi welkomstcadeau. 

Actuele editie van Côte & Provence
Welkomstcadeau
Premium Abonnement

Niet alleen over de Provence lezen maar ook de Provence proeven? Neem dan een Premium abonnement en ontvang naast 4x het magazine ook 2x de Délices de Provence. Minimaal drie wijnen aangevuld met andere lekkernijen uit de streek of boeken over de streek.

 

Deze zomer ontvingen alle premium abonnees van Côte & Provence weer een heerlijke doos met een paar topwijnen en andere producten van Provençaalse bodem, Nou ja, bodem, de koffie van Lorgues Coffee Roasters komt van nog verder natuurlijk. Maar de wijnen bijvoorbeeld zijn onvervalste iconen uit Zuid-Frankrijk: 

 

een stevige kwaliteitsrosé van het Chateau Peyrassol, een Mirabeau Classic Rosé van het Britse wijnhuis uit Cotignac en een mooie witte Val Joanis waar we het in de voorjaarseditie al over hadden.

 

Aangevuld met wat La Tuf biertjes uit Cotignac, zo’n beetje de buren van Mirabeau (ga daar zeker even langs deze zomer) en de recente gids over Corsica, dat schitterende eiland op een paar uurtjes varen van de Côte d’Azur. 

 

En natuurlijk maken we het Provençaalse feestje compleet met ook de nieuwe Côte & Provence en de zomereditie van Maison en France, ook grotendeels gewijd aan onze prachtige regio.