Neem nu een abonnement op Côte & Provence
en ontvang 'New Maps Frankrijk' of een ander boek naar keuze

Vier keer per jaar Zuid-Frankrijk op de mat met een abonnement op Côte & Provence. Vier keer per jaar een vertrouwde gids voor jouw favoriete streek! Voor € 28 ontvang je een jaar lang Côte & Provence en een mooi welkomstcadeau. 

Actuele editie (voorjaar 2021)

Voorjaar 2021 Côte & Provence

Welkomstcadeau-keuze

Cadeau-Abonnement

Een jaarabonnement op Côte & Provence is natuurlijk ook een leuk cadeau. Geef het vandaag nog en ontvang zelf desgewenst het cadeau bij een abonnement!. Een cadeau-abonnement eindigt automatisch na een jaar. 

Klik hier voor aanmelding van een cadeau-abonnement

Premium Abonnement

Niet alleen over de Provence lezen maar ook de Provence proeven? Neem dan een Premium abonnement en ontvang naast 4x het magazine ook 2x de Délices de Provence. Minimaal drie wijnen aangevuld met andere lekkernijen uit de streek of boeken over de streek. De producten die de Premium abonnees ontvangen hebben ook aandacht gekregen in Côte & Provence magazine, herkenbaar aan het logo bij het artikel. 

Deze winter ontvangen alle premium abonnees van Côte & Provence weer een heerlijke doos met drie topwijnen en andere producten van Provençaalse bodem, waaronder ook een heerlijke parfum van Galimard uit Grasse.

 

Aanmelden voor een Premium abonnement, en direct de eerstvolgende zending ontvangen, kan t/m 15 mei. Eind mei ontvang je dan een heerlijke doos Délices de Côte & Provence met de zomereditie! 

Premium abonnement