Abonnement nemen + Côte & Provence Vakantiebon


Voordelig naar Zuid-Frankrijk én een jaar lang Côte & Provence?

Neem dan nu een jaarabonnement en ontvang de Côte & Provence Vakantiebon

De Côte & Provence Vakantiebon* bevat een persoonlijke kortingscode waarmee je voordelig kunt boeken bij een of meerdere Bonnes Adresses van landgenoten (zie hiernaast). Je ontvangt:

• € 27,– korting bij een verblijf van 2 nachten of meer in een chambres d’hôtes

• € 50,– korting bij een verblijf van een week of meer in een gîte (vakantiewoning)

Neem nu een jaarabonnement voor maar € 30,- of geef er een cadeau en verdien je abonnement direct terug met de Côte & Provence Vakantiebon!

 

Neem een abonnement

HeerMevrouw

Abonnement

Welkomstcadeau bij abonnement

Betaling

Ik ontvang een digitale factuur en geef toestemming voor automatische incasso
Ik betaal o.b.v. een (jaarlijkse) digitale factuur (+ € 1,50)Ik betaal o.b.v. een (jaarlijkse) factuur per post (+ € 2,50)

Premium Abonnement

Premium Abonnement

Niet alleen over de Provence lezen maar ook de Provence proeven? Neem dan een Premium abonnement en ontvang naast 4x het magazine ook 2x de Délices de Provence. Minimaal drie wijnen aangevuld met andere lekkernijen uit de streek of boeken over de streek.

Deze zomer ontvingen alle premium abonnees van Côte & Provence weer een heerlijke doos met een paar topwijnen en andere producten van Provençaalse bodem, Nou ja, bodem, de koffie van Lorgues Coffee Roasters komt van nog verder natuurlijk. Maar de wijnen bijvoorbeeld zijn onvervalste iconen uit Zuid-Frankrijk: een stevige kwaliteitsrosé van het Chateau Peyrassol, een Mirabeau Classic Rosé van het Britse wijnhuis uit Cotignac en een mooie witte Val Joanis waar we het in de voorjaarseditie al over hadden.

Aangevuld met wat La Tuf biertjes uit Cotignac, zo’n beetje de buren van Mirabeau (ga daar zeker even langs deze zomer) en de recente gids over Corsica, dat schitterende eiland op een paar uurtjes varen van de Côte d’Azur. En natuurlijk maken we het Provençaalse feestje compleet met ook de nieuwe Côte & Provence en de zomereditie van Maison en France, ook grotendeels gewijd aan onze prachtige regio.

De échte liefhebber gunt zichzelf een Premium abonnement! 

*Spelregels / Actievoorwaarden:
De Côte & Provence Vakantiebon voor korting op een verblijf in de aangegeven accommodaties bevat een unieke kortingscode voor persoonlijk gebruik, en wordt verstuurd naar het email-adres van de aanvrager van een (cadeau-) jaarabonnement op Côte & Provence(evt. in combinatie met andere magazines). Deze actie geldt bij aanvragen tot uiterlijk 31 augustus 2020.
De kortingscode bij de Côte & Provence Vakantiebon kan vervolgens gebruikt worden bij een rechtstreekse boeking door de aanvrager bij een of meerdere van de vermelde accommodaties voor boekingen tot uiterlijk 1 juni 2021.
De boeking daarvoor moet voor 30 september 2020 gedaan worden en er geldt een maximum van 1 verblijfsperiode per accommodatie
De Côte & Provence Vakantiebon is een product van Côte & Provence magazine, uitgegeven door Publièra Publishers b.v., en beschikbaar gesteld aan uitsluitend nieuwe abonnees of gevers van een cadeau-abonnement op Côte & Provence. De hiervoor ter beschikking gestelde naam- en adresgegevens kunnen tot 30 september 2020 ook incidenteel (bijvoorbeeld ter controle) beschikbaar worden gesteld aan eigenaar(s) van deelnemende accommodatie die een boeking heeft/hebben ontvangen, gebruik makend van de Côte & Provence Vakantiebon en/of de daarbij behorende kortigscode.
Heeft u vragen over het gebruik van de Côte & Provence Vakantiebon? Neem dan even contact op via het Contactformulier, of stel de vraag in het commentaar-veld bij de abonnementsaanvraag.

Cadeau bij een abonnement

Deelnemende Bonnes Adresses

De Côte & Provence Vakantiebon is een initiatief van Côte & Provence magazine met 11 accommodaties op de websites Chambres d’Hôtes Wijzer en Gîtes Wijzer

Liever één van deze boeken als cadeau?