• 21 februari 2019

Prijsvraag

Côte & Provence winter 2018/19

 

In elke editie van Côte & Provence maakt u kans op een bijzondere prijs. Vul hieronder de juiste antwoorden in en vermeldt uw naam- en adresgegevens.

Onder de goede inzendingen verloten een verblijf van 2 nachten inclusief ontbijt (eventueel uit te breiden met 15% korting op de meerdere nachten) in de ruime en sfeervolle gastenkamer Burlat van Les Cerisiers, maison d’hôtes op de zuidhelling van de Mont Ventoux te Bedoin in de Vaucluse

U kunt ook kiezen voor € 150 korting op een verblijf van een week in de comfortabele vakantiewoning van Les Cerisiers. U kunt van dit aanbod gebruik maken van januari tot en met april, of in de maand oktober 2019. Data in overleg en op basis van beschikbaarheid.

Deelnemers aan deze prijsvraag krijgen bovendien een kortingscode voor 10% reductie op een boeking bij Les Cerisiers (www.lescerisiers-bedoin.com) in de periode van januari tot en met april en in oktober 2019.

De winnaars krijgt persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Een kortingscode ontvangt u direct per mail na inzending van de antwoorden.

 

Vul de antwoorden op de prijsvraag hieronder in, en klik op verzenden.

Wat erfde documentairemaker Pieter van Huystee van zijn grootouders?

Welke ‘muze’ van Picasso woonde in Ménerbes?

Vanuit welke plaats vertrekt de stoomtrein naar Annot?

Wat ligt er mogelijk verborgen bij Le Bourguet?

Hoeveel stranden heeft Le Lavandou?

Vul hier uw contactgegevens in:

Alle velden zijn verplicht.
 
Uw naam:

Straat en huisnummer:

Postcode:

Plaats:

Land:

Telefoon:

E-mail adres:

[recaptcha]

 

De ingevulde gegevens worden tevens beschikbaar gesteld aan Les Cerisiers voor eventuele aanbiedingen die zij u zouden willen doen. U kunt zich op elk moment daarvoor weer afmelden.