• 20 april 2019
Corsica in beeld!

Corsica in beeld!

“Corsica is een gevoel dat overvalt en de grootste schat zijn de eilanders zelf”. Aldus Cynthia Sirach in de nieuwe Côte & Provence. Haar gelijk wordt bevestigd door de deze maand op het Île de Beauté opgenomen korte fictiefilm ‘L’été et tout le reste’ van regisseur Sven Bresser. Met een Nederlandse crew en een volledig lokale Corsicaanse cast. Nu zoekt het team steun voor de afwerking van de film, die het verhaal vertelt van de twintigjarige Corsicaan Marc-Antoine, die na het hoogseizoen is achtergebleven op het leeggelopen Corsica. Hij heeft zijn zomerliefde Marie beloofd in november langs te komen. Zijn vriend Mickael zit vol plannen om weg te gaan. Lukt het Marc-Antoine om zijn vastgeroeste bestaan te ontvluchten?
‘L’été et tout le reste’ is geschreven en geregisseerd door Sven Bresser. In 2016 studeerde hij af aan de HKU met Cavello. De film won de VERS Award Cam-a-lot/Filmmore juryprijs 2016, werd genomineerd voor de Tuschinski Award voor beste studentenfilm op het Nederlands Film Festival 2016, en werd geselecteerd voor filmfestivals over de hele wereld, van Dubai tot Mexico.
Wilt u de crew steunen zodat zij de film kunnen afmaken? Bekijk en steun het project op: https://cinecrowd.com/lété-et-tout-le-reste

Geen reactiemogelijkheid.