AGENDA: 18 september – 1 oktober Tous au restaurant!

AGENDA: 18 september – 1 oktober Tous au restaurant!

Voor de 8e keer doen honderden restaurants in heel Frankrijk mee aan deze actie, waarbij je slechts 1 menu hoeft te betalen als je met z’n tweeën komt. Vorig jaar scoorden ruim 600.000 mensen op deze manier een gratis maaltijd in circa 1.200 deelnemende eetgelegenheden; dit keer doen zo’n 1.400 restaurateurs mee, waaronder beroemde chefs als Gérald Passédat, Lionel Lévy, Guillaume Sourrieu, Christian Ernst, Roland Schembri, Christophe Negrel, Ludovic Turac, Marc de Passorio en vele anderen.
Marseille pakt groots uit met een enorm beeldscherm tegenover de mairie waarop de prestaties van de chefs live te volgen zijn. Ook is er een Ferry Boat ingericht als restaurant, die tussen de twee oevers van de haven heen en weer vaart. Het gaat daar niet om menu’s, maar om hapjes. Ook wie op de kade blijft, kan ze proeven.
Ongeveer 200 van de deelnemende restaurants bieden (ook) het menu Fromage de France aan. Op de site te herkennen aan een geel pictogram.
Wie een plekje in een van de deelnemende restaurants wil veroveren doet er goed aan te reserveren. Dat kan vanaf vandaag hier: www.tousaurestaurant.com
Maar het is druk, dus als het niet meteen lukt gewoon later nog eens proberen.

Geen reactiemogelijkheid.